AMENAJARI INTERIOARE Solutii si mobilier pentru farmacii!

Pentru ca amenajarea farmaciei contribuie la succesul afacerii, ai nevoie de atentia si expertiza unui specialist.

Pentru Ianson, fiecare proiect este unic si unitar, se adapteaza spatiului si ii maximizeaza functionalitatea. Folosind programe de proiectare tridimensionala, arhitectura este riguros proportionata, valorificand fiecare zona.
Stim ca dimensionarea spatiilor conform unor criterii care nu mai sunt de actualitate poate duce la diminuarea profitului. In conditiile in care chiriile sunt mari si valoarea lor in bugetul de venituri si cheltuieli au pondere importanta, este esential ca fiecare mp sa fie valorificat.
Ianson realizeaza compartimentarea spatiului conform legislatiei care reglementeaza activitatea farmaciilor (depozit - minim 10 mp, laborator - minim 10 mp si oficina - minim 16 mp). Pentru maximizarea zonei vandabile, expertii Ianson incep impartirea suprafetei totale din spatele farmaciei spre fata, spre oficina, locul unde se obtine profitul in farmacie.

Solutia optima pe care Ianson o promoveaza pentru stocarea medicamentelor consta in modulele compacte de sertare metalice pe structura autoportanta. Acestea ocupa o suprafata mica la sol, insa dezvolta un volum considerabil pe inaltime.

Rolul Ianson este sa ofere echilibrul perfect intre creativitate, functionalitate si costuri.
Fiecare farmacie realizata de noi are un design propriu, care ii evidentiaza personalitatea intr-un mediu comercial competitiv. Un design interior creativ si functional denota profesionalism si confera incredere.
Avand o experienta bogata, putem transforma orice spatiu intr-o farmacie moderna si perfomanta si putem pune in aplicare orice idee in materie de design. Cand planificam designul farmaciei, tinem cont de particularitatile spatiului, precum si de nevoile si bugetul dvs. si oferim schite tridimensionale pentru toate fazele de realizare.

Designul interior trebuie sa tina cont de particularitatile spatiului, dar si de nevoile pacientilor: consiliere, ajutor, acces la tratament. Intrucat interactiunea lor cu farmacistul are loc in oficina, unde se desfasoara procesul de vanzare, aceasta trebuie sa atraga prin concordanta intre produse, mobilier si elemente arhitectural-decorative.

Fiecare zona a oficinei este personalizata in functie de destinatia produselor, diversitatea lor, caracteristicile mobilierului si structura arhitectonica.