Mobilier Rezidențial Soluții și mobilier profesional!

Mobilier personalizat pentru spații rezidențiale

Mobilierul realizat pe comandă este opțiunea ideală pentru cei care își doresc să utilizeze potențialul maxim al spațiului de locuit. Mobilierul Ianson răspunde perfect nevoilor tale, este conceput în jurul personalității tale, iar cu ajutorul experienței noastre, poți obține funcționalitatea deplină și cele mai fine detalii estetice.

Ianson îți oferă o echipă de profesioniști pregătiți să creeze, împreună cu tine, mobilierul integrat perfect în designul casei tale. Suntem atenți la fiecare detaliu, lucrăm cu toate tipurile de materiale, iar datorită experienței noastre poți obține, în cel mai scurt timp posibil,. mobilierul unic, personalizat, care va pune în valoare fiecare centimetru din casa ta.

Am creat pentru clienții noștri bucătării, livinguri, dressinguri, spații de depozitare optimizate, mobilier pentru spații atipice și nu numai. Fiecare proiect este pentru noi o provocare așteptată cu entuziasm. Folosește experiența echipei noastre de designeri și proiectanți specializați în mobilier rezidențial deosebit. Alege mobilierul rezidențial Ianson pentru apartamentul sau vila ta. Proiectele complexe sunt specialitatea noastră. Explorează galeria de proiecte realizate până acum și contactează-ne azi.

Vă stăm la dispoziție pentru orice detalii asupra serviciilor și soluțiilor pe care le putem oferi, consultanță în domeniul amenajărilor rezidențiale.

Vom răspunde la mesajele dvs. în cel mai scurt timp posibil. Deasemenea ne puteți contacta și la numărul de telefon 0723.272.251 sau completând formularul de mai jos.`