Sertare Profesionale Icas Solutii si mobilier pentru farmacii!

Poate unul dintre cele mai importante secrete ale succesului unei farmacii sunt sertarele. De aceea, expertii Ianson ofera solutiilor pentru depozitare cea mai mare atentie.

Unic importator si distribuitor al sertarelor ICAS

Ianson este singurul furnizor din Romania al sertarelor ICAS, o marca deosebit de apreciata pe plan extern, care duce mobilierul farmaceutic la un nivel superior de confort, organizare si igiena.
Sertarele ICAS pot avea laterale transparente, permitand identificarea produselor din interior, iar fundul este din material plastic transparent sau plasa metalica.
Sertarele ICAS sunt cu extractie totala - cu glisiere telescopice care maresc capacitatea de depozitare cu 10%, sau cu extractie partiala.

Sertare metalice profesionale

Ianson iti propune solutii sigure si durabile pentru depozitare, sertarele specializate:
-Sertarul metalic din aluminiu anodic este rezistent si usor, nu poate fi atacat de agenti externi si nu oxideaza. Rulmentii din sfere rectificate si autolubrifiate sunt imbracati in nylon pentru o deschidere silentioasa si inchidere perfecta.
-Extragerea totala permite accesul perfect la produsele plasate in spatele sertarului si o vizibilitate totala – inferioara, superioara si din lateral.
-Gama vasta de separatori si de suporti de etichete in diverse marimi, din plastic si metal, separatoarele longitudinale sau centrale din aluminiu, cremaliere din ABS existente, necorodabile si usor de curatat fac sertarele metalice un succes tehnologic.
-Acestea au trei tipuri de blat: plasa metalica cu design deosebit si transparent, blat lp lavabil, blat Plexiglas de inalta calitate si o mare gama de accesorii: cuva pentru homeopatie, podium extractabil, inchidere centralizata, recipiente laterale, litere pentru identificare.Inchiderea coloanelor de sertare se poate face atat pentru fiecare unitate in parte, cat si centralizat.
-Sertarele metalice ICAS prezinta o solutie fiabila prin gama vasta de modele si dimensiuni: 13 variante de coloane si 15 variante pentru tejghea, frontale cu dimensiunile: 105-125-140-210-250-280 si posibilitatea de a transforma un sertar simplu in unul dublu si invers.
-Sertarele permit rezolvarea oricarei probleme de organizare a spatiului si integrarea lor in mobilierul nou sau in unul vechi.
-Sertarele au structura autoportanta, de sine statatoare, fara sustinere sau incastrate.